5 treningsøkter med video


Heisann du!

Har du fått trent denne uken? Hvis svaret er nei, har du fortsatt 3 dager på deg å få rørt litt på kroppen. Det trenger jo ikke være svære greiene - 20 minutter er god tid på å bli svett i trøya (;

Prøv deg på en av øktene under her med ulike treningsutstyr. Har du forresten selv investert i noe treningsutstyr? Strikker, slynge, ball, kettlebells - velg noe som kan ligge lett tilgjengelig. Strikker og slynge er supert når du skal ut å reise, mens med ball og kettlebells kan du gjøre enkle styrkeøvelser hjemme på stuegulvet.

Husk på: Det er alltid bedre å gjøre litt enn ingenting. Orker du ikke 3 runder - gjør 2. Og er 4 km løping for langt, start med 2 eller start med annenhver lyktestolpe.

Jeg håper at dere ikke har mistet treningsmotet etter de første kalde og lange vinterukene av året. Se på januar måned som en oppvarming og februar som den egentlige starten og bestem deg for at du skal klare å opprettholde en regelmessig treningsrutine.

Lykke til!

#treningsvideoer #treningsglede #slyngetrening

16 views0 comments

Recent Posts

See All