top of page

Trenger du hjelp til å sette trening og kosthold i system?


Synes du det er vanskelig å komme inn i en god kosthold- og treningsrutine?

Hvis du har hatt travle uker der næringsrike måltider og trening blir satt helt nederst på prioriteringslisten vet du med deg selv at du i alle fall ikke har energi til trening eller noe særlig avansert matlaging. Det kan fort bli en ond sirkel med travle dager, der du kollapser på sofaen hver ettermiddag. Slik trenger det ikke være. Litt planlegging og ukentlig handledag av mat og diverse frigjør masse tid i løpet av en uke.

En kostholdsplan skal være tilpasset deg og din hverdag, treningsfrekvens, målsetninger, allergier eller intoleranser. Jeg er opptatt av maten skal være lett for deg å få tak i, dvs, at du ikke må løpe på helsekosten for å få tak i en spesiell type honning. Det skal være rom for litt kos, for husk at det finnes ingen matvarer som er usunne, det finnes bare usunne mengder. Regelmessige måltidsrutiner er viktig for å holde blodsukkeret stabilt og energinivået oppe. Smarte mellommåltider og snacks er alltid lurt å ha beredt.

Trening trenger ikke alltid vare i 1 time. Det kan godt være en rask luftetur med rask gange, eller noen øvelser på stuegulvet. Alt som får opp pulsen litt hjelper på. Dessuten er litt aktivitet hver eneste dag bra for hjernen vår. Du får klarnet tankene og hjernen blir friskere. En gå- eller løpetur kan også være en super måte å få utløp for stress på. Jeg anbefaler å høre på lydbok når du går - da går du lengre ;)

Klarer du å sette kosthold og trening inn i et system som du følger over tid, vil du også etter hvert se og kjenne på resultatene. Det nytter ikke å spise og trene bra i to uker, for så å hoppe tilbake i dårlige vaner i 4 uker. Kontinuitet er nøkkelen!

Denne uken kjører jeg tilbud på Friskere Kropp! Du får 4 uker med ukentlige kosthold- og treningsplaner til 800,- i stede for 1000,-. Stikkord for kostholdsplanene er proteinrikt, fiberrikt og sunt fett. Det er ingen ekstremdiett, bare smart og næringsrik mat som både gjør deg mett og gir nok energi.

Det er kanskje fint å 'avslutte' året med gode rutiner, særlig før julestria setter inn, og så er det fint å ha noe og falle tilbake på etter juleferie med marsipangriser hver dag, eller hva?

Grete-Linn <3

#livsstilsendring #aktivhverdag #hverdagsaktivitet #vektnedgang #vektkontroll #blodsukker

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page