top of page

Kostholdsanalyse og Treningsplan med på kjøpet


God Helg! :-) Håper du hadde en fin uke og at du nyter helgen! Helgen her på Bali blir tilbrakt både med jobbing, surfing og strand. I morgen skal visst bølgene virkelig slå til, så vi får se om jeg tørr padle ut (-;

 

Tidligere denne uken skrev jeg et innlegg der jeg oppfordret deg til å svare på 10 spørsmål som skulle gjøre deg mer bevisst eget kosthold og utfordringer i forhold til kostholdsforbedring og vektnedgang. Du kan lese innlegget her.

I den anledning tenkte jeg å gi dere et tilbud! Som tittelen allerede antyder får du nå kostholdsanalyse med treningsplan med på kjøpet. Treningsplanen går over 4 uker og er en kombinasjon av både utholdenhet og styrke. Du kan gjøre denne treningen utenom treningssenter og den er ment som en gradvis tilvenning til både løpeform og styrke. Nå er visst våren på full anmarsj og da vet jeg det gir en ekstra motivasjonsboost til å komme i form!

Kostholdsanalysen er for deg som vil vite om kostholdet ditt er optimalt for de målene du ønsker å nå. Det er for deg som har vært flink med kostholdet lenge, men likevel ikke ser noen resultater verken på vekten eller midjemålet. Hvor irriterende er det vel ikke å legge ned masse innsats og så merker du ingen endring? Ved å notere ned absolutt alt du både spiser og drikker ila 4 dager vil jeg ha et fint grunnlag å analysere. Du får så skriftlig eller muntlig om du ønsker, veiledning og råd fra meg.

Pris: 597,-

Send melding dersom du synes dette er noe for deg (-:

Grete-Linn <3

#kostholdsplan #treningsprogram #gratis #tilbud

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page