top of page

Øk bevisstheten rundt egen helse for bedre helse og vektnedgang


Enten du ønsker å gå ned vinterkiloene, bekjempe søtsuget eller spise smartere for bedre treningsresultater, eller bare for å generelt føle deg bedre - en økt bevissthet rundt kostholdsvaner gir økt kunnskap om hvordan du eventuelt motarbeider deg selv og hvorfor du tar de matvalgene som du gjør.

Ofte er det lurt å sette ting i perspektiv for å se løsninger og nye muligheter. Dette gjelder også for en livsstilsendring. Kostholdet vårt blir ofte nedprioritert eller settes på vent. Vi burde, skulle og kunne, men gjorde eller gjør ikke. Da er det lurt å sette seg ned og finne ut av hva man egentlig vil. Er det viktig nok for deg å miste de ekstra kiloene? Er det kun viktig for deg for å se bra ut eller er det en mer langsiktig årsak til at du vil endre kostholdet? Finn frem penn og papir og svar på spørsmålene under. Du kan velge om du ønsker å sende svarene til meg eller beholde dem for deg selv. Kanskje du finner ut at du mangler kunnskapen til å legge om kostholdet? Eller kanskje hverdagen din er så travel at du ikke finner kapasiteten til å tenke over hva du spiser.

SPØRSMÅL FOR ØKT BEVISSTHET RUNDT EGET KOSTHOLD:

1. Hvorfor ønsker du å spise sunnere?

2. Hva tror du er 5 måter du kan endre kostholdet ditt til det bedre?

3. Hvordan føler du deg når du spiser alt for mye godteri?

4. Hvordan kan du få inn mer grønnsaker i kostholdet ditt?

5. Spiser du til du er mett eller til tallerkenen er tom?

6. Når er det ok å kose seg med søtsaker?

7. Hvordan påvirker kostholdet den generelle helsen?

8. Hvor mye vann drikker du hver dag?

9. Beskriv et av dine daglige måltider?

10. Tenker du over at maten du handler i butikken er næringsrik?

Grete-Linn <3

#vektnedgang #kostholdsplan #kosthold #ernæring #matglede #vektkontroll

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page