top of page

Mettende måltid med avokado, egg og bacon-toast


Denne ukens oppskrift kan vel strengt talt ikke kalles en oppskrift, men heller en smakfull kombinasjon som metter leeenge og som i tillegg er super næringsrik.

Jeg er på Bali og sitter akkurat nå i 30 grader, sol og drikker god kaffe. Det er ganske hardt å gå fra minus 10 til tropiske temperaturer, hehe, men jeg klager ikke jeg (-:

Etter en god treningsøkt er det spesielt viktig å fylle på med næring, og da helst gode matvarer som metter en stund. Unngå de raske og tomme kaloriene som hvetebakst eller energidrikk og gå heller for fullkorn, proteiner og litt fett. Kroppen din trenger gode næringsstoffer for å bygge opp kroppen etter trening og et balansert måltid stabiliserer dessuten blodsukkeret ditt slik at du unngår disse blodsukkerfallene og sukkersuget som gjerne kommer like etter...

 

Kombinasjonen avokado, egg og bacon gir deg de gode fettsyrene fra avokado og fullverdig protein fra egg. To remser crispy bacon på toppen er prikken over i-en. Mos avokado og bland med peppermix, smør på to grove og ristede brødskiver. Legg 1 egg på hver brødskive, stekte tomatskiver, litt løk og bacon på toppen. Det blir snadder det!

Dette er forresten en vaniljeplante!

Grete-Linn <3

#metthetsfølelse #kosthold #vektnedgang #vektkontroll

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page