top of page

Bli med på VårTrim: Gratis hjemmetrening!


Har du fått med deg at jeg i hele mars skal ha noe som heter VårTrim?

 

4 ganger i uken legger jeg ut enkle økter på facebookgruppen Aktiv Hverdag: Bli med på utfordringen. I takt med at dagene bli både lysere og lengre utfordrer jeg deg til å øke hverdagsaktiviteten med korte og effektive økter og øvelser.

Alle øktene vil være med egen kroppsvekt - altså null utstyr. Du kan trene i akkurat hva du vil, på stuegulvet foran tv-en om du vil. Og altså, nå er det vel på tide å våkne fra denne vinterdvalen? Du merker kanskje på både energinivå og humør at dagene er lengre? Likevel, for å få mer overskudd og stresse ned i hverdagen må vi selv ta ansvar, prioritere og planlegge. 'If there is will there is a way', osv. Du kommer til å føle deg mye freshere hvis du klarer og f.eks gjøre slike korte økter, svette litt, i stede for kun å sitte i sofaen mer eller mindre hele kvelden. Tren i 10 minutter og kjenn på forskjellen!

Jeg pleier å si at litt er bedre enn ingenting - og det er det virkelig. Start med litt hver dag, og så kan du bygge på etter hvert.

Det skal ikke så mye til for at ballen begynner å rulle, men du må starte der du er og du må ha en plan sånn at du ikke sluntrer unna. Hvor mange ganger har du vel ikke kommet på en unnskyldning for IKKE å dra på den joggeturen eller gruppetimen? Sett på motiverende musikk, hopp i treningsklærne så skal du se at kommer deg ut!

Jeg ønsker med denne VårTrimmen å hjelpe deg få kroppen i gang. Øvelsene er ikke spesielt avanserte og de kan dessuten tilpasses ditt nivå. Jeg blir kjempeglad om du blir med, er aktiv i gruppen og faktisk prøver deg på noen av øktene! Noen av øktene er ikke lengre enn 10 minutter, som jeg vet du har tid til ;-)

God trening!

Grete-Linn <3

#vårtrim #treningsglede #vektkontroll #aktivlivsstil #livsstilsendring

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page