top of page

Fortsetter du etter januar?


aktivhverdag

Hei og riktig god søndagskveld! Gradestokken viser -14 her og jeg har holdt meg innendørs mesteparten av dagen i dag. I går var jeg på en kjempefin fjelltur og kjente sol i fjeset for første gang på alt for lenge. Det var deilig det! Sola skinner nemlig ikke her nede på lavlandet helt enda, og når solglansen varmer i fjellet blir fristelsen for stor til å la være å traske opp på toppen. Og ganske så svett kom jeg meg til toppen der premien var sola.

1millionskritt

Kan dere tro at vi er over halvveis ut i januar allerede? Skal si dagene flyr av sted. For dem av dere som er godt i gang med Kickstart Helsen - kjempebra innsats! Det er ikke bare bare å starte på et livsstilsprogram rett etter juleferien. Samtidig er det godt å komme tilbake til rutiner, mer bevegelse og mer sunn mat. Enig?

Om du er med på Kickstart Helsen-programmet eller ikke, gjelder samme spørsmål også til deg:

Fortsetter du også etter januar?

Jeg håper at de første ukene av januar har gitt deg mersmak og lyst til å fortsette med gode rutiner for kropp og sinn. For du har kanskje merket at det ikke bare er kroppen som har godt av en sunnere livsstil? Bedre søvn, bedre konsentrasjon, mer overskudd og bedre humør er blant annet noen av fordelene med å regelmessig bevege seg og få i seg nok næringsrik mat.

- Det som teller er det du kontinuerlig gjør

Det blir veldig vanskelig å komme i bedre form dersom en kun trener i januar måned, og legger joggeskoene på hylla deretter. Det som virkelig vil gjøre en forskjell, er om du klarer å holde oppe motivasjonen gjennom hele året. Intensiteten trenger ikke være like høy hele året, men det at du gjør litt og at du gjør det regelmessig, er alfa og omega.

Jeg håper at du velger å fortsette, søke ny motivasjon og at du finner den gylne middelvei hva det gjelder kosthold og trening. Et strengt regime fungerer ikke i lengden. Finn en treningsform som passer deg, og prøv det frem til kostholdsrutiner som du over tid kan trives med!

Grete-Linn<3

#aktivhverdag #kickstarthelsen #hverdagsaktivitet #treningsglede

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page