Kickstart Helsen: 4 uker til bedre helse


Nå er det veldig snart klart for et helt nytt år. 2017 kan legges i minneboken, for nå står 2018 klart med blanke ark. Nytt år og nye muligheter. Vi leser sjelden mer om hvordan bli sunnere, sprekere, raskere, sterkere og bedre, som i januar måned. Treningssentrene er like befolket som januar for ett år siden, og overskriftene på nettavisene får deg til å få enda dårligere samvittighet for juleribba og potetgullet du har fortært.

Julemat og late dager på sofaen i romjula er èn ting, men om hele året har vært mer eller mindre slik, er det kanskje på tide å ta noen grep? Tørr du å ta et par steg utenfor komfortsonen neste år?

Det betyr ikke kokt torsk og brokkolimos til middag annenhver dag, men det handler mer om at du over en lengre periode klarer å holde deg til treningsrutiner, kostholdsrutiner - smarte valg de aller fleste dager. Det er slikt det blir resultater av.

Jeg kjenner at det er godt å ligge på sofaen, se på filmer, spise twist og ta livet helt med ro. Men sannelig kjennes det like godt, om ikke bedre, å sette seg ned etter en frisk skitur i marka, en kjapp treningsøkt eller en kald, men god løpetur.

kickstarthelsen

For at du skal få kjenne på den samme følelsen har jeg spikret sammen et program som heter Kickstart Helsen - 4 uker til bedre helse. Jeg fokuserer på 3 områder; trening, hverdagsaktivitet og kostholdsstrategier. Du får ukesoppgaver innenfor hvert område, beskrivelse og illustrasjoner, samt ubegrenset oppfølging denne måneden du gjennomfører programmet. Jeg har laget selve programmet som en e-book du laster ned.

Målet er at du, nybegynner eller viderekommen, skal ha et strukturert program foran deg for å komme i gang med gode livsstilsrutiner nå på nyåret. Følger du programmet vil du også få innarbeidet gode rutiner, og rutiner er veldig viktig for at de sunne valgene du tar, skal bli langvarige.

Kickstart Helsen finner du i menyen på Vipps-butikken min. Bare søk på Pure Health Advisor og velg meny, så kommer jeg frem (:

Ha en super Nyttårsfeiring!!! Det skal i alle fall jeg, med pinnekjøtt og alt som hører til! Jeg er takknemlig for alle dere som følger meg, og lover at 2018 skal bli et enda mer innholdsrikt år her på Pure Health Advisor (: <3

#kickstarthelsen #livsstilsendring #aktivhverdag #hverdagsaktivitet #sunnerehverdag

37 views0 comments

Recent Posts

See All