top of page

Julestria, Julemat og Juletrim


Jeg elsker jul! Særlig førjulstiden og særlig hvis det er skimuligheter(så langt har jeg gått 5 ganger på ski). Nå har jeg ikke vært i Norge i Desember på mange år, så denne måneden skal jeg utnytte fullt ut. Jeg mener og tror at surfingen har hjulpet på skibalansen. haha.

Selv mener jeg at jeg er nokså heldig som trekker meg langt bort fra alt som har med julestresset å gjøre. Tidligere har det inkludert en tropisk strand og et surfebrett, i år innebærer det avslapping i kaldere omgivelser. Helt ok.

Desember er ofte en kombinasjon av et stort tilbud av god mat, mer alkohol enn vanlig, lite fysisk aktivitet, men samtidig et høyere stressnivå. Festligheter som skal rekkes, julegavehandling, kanskje eksamener og midt oppi dette skal man også stresse med disse julekiloene. For det er ingen hemmelighet at det samme dilemmaet trenger seg innpå hver desember.

- Det er ikke hva du spiser mellom jul og nyttår som teller, men hva du spiser mellom nyttår og jul.

Den har vi alle hørt før, eller hva? Og vi vet det veldig godt, at vi har lov til å kose oss i julen. Jeg håper du ikke stresser i denne fine tiden og heller koser deg med familie og gode venner, uansett hvor du er i verden. Selvfølgelig er det mye mat både her og der og overalt. Og gjerne fet, salt og søt mat, som trigger appetitten vår et par hakk ekstra. Det er vel sånn det skal være og alltid har vært? Og så blir det opp til hver enkelt om en ønsker å passe porsjonene og ikke bli så mett at en sprekker eller må ligge i fosterstilling et par timer etter middag. Det er vårt eget valg.

Mørke dager betyr at terskelen for å komme seg ut, blir enda større. Jeg kjenner spesielt på dette de dagene jeg ikke kommer meg ut i dagslyset. Ettermiddagene blir lange og trøtte og slappe. For å unngå for mange av slike ettermiddager har jeg lagt inn noen hjemmetreningsøkter i løpet av uken. Ingen dørstokkmil og ikke noe treningsutstyr. Jeg trener i 20-25 minutter, blir skikkelig svett, og så er en stykk HIT-økt i boks.

Dersom du synes dette kunne være noe for deg har jeg laget Juletrim2017: 7 HIT-økter for alle nivå, på ca 20-25 minutter hver. Tilgang får du ved å gå inn på vipps, søke opp Pure health advisor, gå til meny og velge Juletrim2017. Jeg sender deg passord og så er du i gang. Supert nå i Desember.

Bruk gjerne hashtaggen #juletrim2017 når du har gjort en økt - da blir jeg ekstra glad! (:

Med ønske om en skikkelig fin uke <3 Grete-Linn

#juletrim #juletrim2017 #førjulskneika

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page