Raw Browniebiter: Kun 3 ingredienser


Dette er perfekt kaffekos!

Riktig god søndag (: Hva med en litt sunnere brownie? Dersom du synes du spiser litt for mye sjokolade, litt for ofte, er denne superenkle oppskriften for deg. Den tar kun 5 minutter å lage og du trenger ikke løpe på helsekosten, da denne oppskriften fint kan handles inn til i en vanlig dagligvarebutikk.

Jeg liker ikke å lage retter med tusen ingredienser, og ser derfor ofte etter enkle oppskrifter, med ikke for kompliserte ingredienser.

Finn frem:

  • 1,5 dl valnøtter

  • 10 dadler

  • 4-5 ss kakao

  • 8 dråper stevia(kan sløyfes) eller 1 ts honning

Kjør alt i en foodprosessor til massen blir klissete. Finn en liten brødform eller tom isboks, kle den med plastfolie og trykk massen jevnt utover. La stå kaldt en times tid før du deler i passende biter. Strø gjerne litt kakao oppå rett før servering (:

Nyt søndagen da!

#brownie #sunneresnacks

49 views0 comments

Recent Posts

See All