Bli motivert til trening i sommer med 4 enkle grep


Du tenker kanskje at sommerferie er til for å nytes langflat på en solseng. Eller, du har store planer om utallige fjellturer og opplevelser ute i naturen. Uansett om du hører til førstnevnte eller sistnevnte, holder jeg en knapp på at du bruker denne fine årstiden til å få inn liiiitt mer fysisk aktivitet og bevegelse.

1. Fjellturer

I vinden som aldri før og dessuten en fantastisk effektiv måte å forbedre kondisjonen sin på. Pulsen er som regel høy når våre flotte fjell skal bestiges, turene er ofte lengre enn 1 time, og det er nettopp dette som styrker kondisjonen din.

2. Kroppsvektøvelser

HIT-økter, eller en enkel økt med egen kroppsvekt og/eller f

hjelpemidler som; treningsstrikk/minibands, trx, fitnessball, tuftepark. Treningsstrikken får lett plass i kofferten dersom du skal reise bort, du behøver nemlig ikke mer for å få inn en effektiv treningsøkt.

Hva med å prøve denne:

3. Joggeturer i marka

Lange turer eller tempoturer - du bestemmer. Kanskje du vil løpe 5000meteren raskere? Da kan du laste ned treningsprogrammet som ligger ute på hjemmesiden min, Helt gratis.

4. Hold deg i bevegelse

På sydenturer blir det ofte mye god mat og mye soling på stranda. Legg inn en daglig gå/løpe/svømmetur og du skal se at formen vedlikeholdes og at sommerkiloene holder seg unna.

Fortsatt fin uke :)

Grete-Linn <3

#sommertrening #sommerferie

7 views0 comments

Recent Posts

See All