Deilig frokost med hjemmelaget Granola


I disse sommerdager passer det ekstra godt med en god frokostskål med frisk frukt, granola og yoghurt. Synes ikke du? Jeg lagde granola i går og det ble frokosten min i dag. Topp med det du vil, her har jeg toppet med tørkede aprikoser, litt banan, blåbær og nektarin.

Oppskrift på granola:

5 dl havregryn

1,5 dl sesamfrø

1 dl solsikkekjerner

1 dl kokosmasse

2 ss linfrø

2 ss honning

0,5 dl vann

1 dl mandler

0,5 dl hasselnøtter

Sett ovnen på 180 grader, varmluft. Grovhakk nøttene og bland alle ingredienser sammen i en bolle. Fordel massen utover et bakepapirkledd stekebrett og sett inn i ovnen. Stekes i 15-20 minutter, men følg med her slik at granolaen ikke blir svidd! Den er ferdig når den er gylden (:

Bon apetìt og god sankthansaften!

#granola #hjemmelaget #frokost #sommer

33 views0 comments

Recent Posts

See All