Lag deg en herlig frisk Mangois


God helg dere!

Det kan fort bli mange is i løpet av en sommer. Hvorfor ikke bytte ut noe av den fetere fløteisen med yoghurt-is? Denne yoghurtisen med mango er forfriskende, uten å bli for mektig. Dessuten er det lagd i en fei :)

Oppskriften er hentet fra Linda Stuhaug sin supre matblogg, som du finner her.

Jeg brukte to hele, modne mangoer, ca 380 gram yoghurt naturell, litt sukrin melis og litt sitronsaft. Smak til ;) Kutt opp mangoen i biter og legg i fryseren til frosne. Bland deretter alle ingredienser med stavmikser og servèr! Jeg toppet med litt blåbær og mørk sjokolade.

Ser rimelig friskt ut, ikke sant?

Og sjokolade må med, sjokomoms som jeg er...

Grete-Linn :)

#sunnereis #mango #5omdagen #sommer #matglede

27 views0 comments

Recent Posts

See All