Sterkere Kjernemuskulatur med Fitnessball


Glemmer du å trene kjernemuskulaturen? Du trener kanskje tunge baseløft og tenker at det holder for kjernen også? Det er lurt å sette av litt tid til å trene kjernemusklene spesifikt, du vil kjenne at du bruker kjernen ekstra når du gjør øvelser for mage/rygg. 10 minutter etter en løpeøkt eller en lett styrkeøkt har du sikkert tid til ;)

Mage/rygg-trening trenger ikke være kjedelig. Kjør en rask sirkel med ulike øvelser, så mange runder du klarer(med god teknikk vel og merke). Ikke la det gå utover teknikken, fokuserer på at "magelåsen" alltid er på og unngå svai rygg - da får du nemlig ikke særlig mye effekt.

Disse 5 ulike øvelsene er enkle og effektive - du skal kjenne det, i alle fall etter noen runder (:

Ha en fortsatt finfin mandag!

#treningsglede #kjernemuskulatur #vektnedgang #livsstilsendring #aktivlivsstil

10 views0 comments

Recent Posts

See All