top of page

Hverdagsaktivitet i Vårluften


Èn time ekstra gange hver dag(f.eks til/fra jobb), kan gi stort utslag på både vekt og midjemålet. Jeg minner alltid kunder på at 1 time trening er kjempebra, og at 1 time ekstra hverdagsaktivitet er enda bedre! Den ene timen trening du gjennomfører x antall ganger i uken er fabelaktig, men husk samtidig på at 1 time utgjør 4 % av døgnet - og det er derfor viktig å utnytte de resterende, mer stillesittende timene.

Noe jeg alltid prøver å få til, er å enten gå, jogge eller sykle dit jeg skal. Det å starte dagen med en 20 minutters spasertur vekker både hode og kropp og skviser dessuten inn det jeg håper å videreformilde - ekstra hverdagsaktivitet. Jeg liker aller best å kunne bruke meg selv som 'transportmotor', fremfor et motorisert kjøretøy. Uavhengig om trening står på dagsplanen, er den ekstra gåturen gull verdt for min helse!

Tilrettelegg for 10.000 skritt per dag

Ikke vær redd, det er ikke alle som får til 10.000 skritt hver eneste dag, særlig med kontorjobb og kollektivtransport til og fra. Men! Hva med å gå av 2 trikkestopp tidligere? Eller ta telefonsamtaler gående/stående? Bytte kafè-treff med gåtur? Skrittelleren kan plutselig skyte i været av slik enkel tilrettelegging.

Hvordan kan du skru opp din hverdagsaktivitet? Tilrettelegg og kjenn på forskjellen!

Ønsker alle en nydelig tirsdag (:

Grete-Linn <3

#hverdagsaktivitet #gullverdt

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page