top of page

Februar og ingen motivasjon?


Har du gått for hardt ut?

Motivasjonen er god på nyåret - vi føler oss litt oppblåste og er lei boksene med julekaker. Vi vil starte året med et pang.

Problemet er bare at januar er nå forbi, og du har mistet motivasjonen du hadde mer enn nok av 1.januar.

Er dette deg? Da har du mest sannsynlig gått for hardt ut, og rett og slett brent litt mye av kruttet på en gang. Du fikk kanskje en pangstart, men nå føles det som om luften har gått ut av ballongen. Du må gjøre noen justeringer. Ikke fall tilbake på dårlige vaner! Spør deg selv hva du har fått til så langt, om målet ditt fortsatt er realistisk og om det er viktig for deg. Det er ingen skam å justere målet sitt - enten på hvor lang tid du trenger å nå det, eller målet i seg selv. Kanskje var du litt urealistisk og tenkte du hadde mer tid til overs? Kanskje dukket det opp noe uventet som utfordrer deg ekstra i hverdagen?

Hvis utfordringen din er å forbedre kostholdet, vil et alt for strengt regime i januar mest sannsynlig gjøre at du mister mye glede av maten. Matglede er viktig for å kunne nyte maten, bli glad i å lage til næringsrike måltider. Et bedre kosthold gir mer igjen på treningsfronten, på overskuddet, på vekten, på helsen.

Ukens tips:

Start dagen med en næringsrik frokost! En god start på dagen setter virkelig standaren for resten av dagen. De dagene jeg løper ut døra uten en ordentlig frokost blir jeg for det første, sur og grinete, og for det andre - jeg gjør flere usunne matvalg utover dagen. Hva velger du?

Grete Linn <3

#nyttår #kosthold #livsstilsendring

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page