top of page

5 Treningsverktøy som er verdt pengene


Riktig god lørdag! Jeg vet uvær herjer der hjemme, særlig nordpå for tiden. Jeg kan ikke akkurat si at det er noe særlig vær her, sammenlignet med hjemme i alle fall. I går regnet det i midlertidig for første gang på et år her, og det trengtes for å si det sånn. Lørdagen her ble tilbragt på stranda, med radio, bok og masse svømming og bading.

Dersom du liker å trene hjemme på stuegulvet, kan innkjøp av noen få treningshjelpemidler være en ekstra motivasjon og kan også utfordre deg på flere områder.

Lurer du på hvilke? Her har jeg samlet 5 av de jeg liker best:

1. Fitnessball

Denne er super og utfordrer særlig kjernemuskulaturen. Prøv dette programmet og kjenn på hva jeg mener. En fitnessball er ikke veldig dyr, varer lengelenge og du kan også bruke den som "kontorstol".

2. Hoppetau

Et fantastisk verktøy! Lær deg å hoppe tau, og du vil raskt kjenne på fordelene en halvtime med hoppetau jevnlig gjør. Dessuten supert å ha med på ferie.

3. Slynger

Slyngetrening ble først tatt i bruk av NAVY seal team, og det ikke uten grunn. Slyngetrening kan varieres i det uendelige, og er fantastisk for å trene opp balanse, stabilitet, kjernemuskulatur og styrke. Du kan kjøpe slynger fra TRX, Redcord, Abilica, mm, og er en super investering.

4. Treningsstrikk

Jeg har alltid med meg treningsstrikket mitt når jeg reiser. Det veier ingenting og kan øke belastning på mange øvelser, når du ikke har tilgang på treningssenter.

5. Kettlebell

En "kettlebell" er en slags kule med håndtak, og ligner altså på en "kjele". Jeg bruker blant annet kettlebells når jeg trener utfall og ulike knebøysvarianter. Når du kjenner at formen kommer seg, vil det også være nyttig å legge til litt ekstra belastning. Da er kettlebells nyttig, da du kan kjøpe et par som er passe tunge. De tar ikke stor plass og du får utfordret deg litt ekstra.

Hvilket treningsverktøy liker du best?

Grete Linn <3

#treningsverktøy #hjemmetrening #inspirasjon #motivasjon #treningsglede

28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page