Spørsmål som går igjen: Kickstart 2017


Hei! En riktig god ønsdag! Jeg har akkurat gjennomført økt 8 av Kickstart 2017, og jeg må bare si at "klatreplanken" kjennes i magemuskulaturen nå. Har du gjort økt 8?

Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra dere angående Kickstart-øktene jeg legger ut, og mange lurer på mye av det samme. Derfor tenkte jeg legge ut de mest vanlige spørsmålene, og svarene her. Kanskje satt du også inne med samme spørsmål? Her er de:

#1: Kan jeg trene før frokost? Er det lurt å spise rett etter jeg har trent?

Svar: Du kan fint trene før frokost, men hvis du ikke er vant til å trene på tom mage, vil du nok merke det i starten. Hvis du føler at energinivået er veldig lavt, spis et lett måltid før du setter i gang. Da får du mer ut av treningen! Du trenger ikke spise rett etter at du har trent. Så lenge du spiser regelmessig utover dagen holder det. Du mister ikke muskelmasse av å ikke spise 30 minutter etter treningen.

#2: Hvor lang tid tar det før jeg merker forskjell på formen?

Svar: Dette kommer helt an på utgangspunktet ditt, kosthold og hverdagsvaner. Dersom du gjør 3 økter per uke vil du forholdsvis raskt merke en fremgang. Det som er fint med øktene er at du kan øke tempoet etter hvert, og også teste deg selv med å telle hvor mange repetisjoner du klarer på de 30 eller 35 sekundene det jobbes.

#3: Hvor lenge må jeg varme opp?

Svar: Jeg har lagt ut en liten videosnutt på Kickstart-siden, av ulike øvelser og driller som setter kroppen fint i gang. Dette tar ikke mer enn 4-5 minutter, men er absolutt anbefalt før du setter igang med selve økten. Det er hardt for kroppen å gå fra hvilepuls og rett på høyintensiv trening.

#4: Holder det å trene øktene dine 3 ganger i uken for å gå ned i vekt?

Svar: Til deg som ønsker å gå ned i vekt, er både trening og kosthold viktig. Treningen får opp forbrenningen, vil øke muskelmasse, forbedre blodsukker/søvn/humør/motivasjon. Kostholdet er av like stpr betydning - og du kan aldri trene bort et usunt kosthold. Trening 3 ganger i uken er kjempebra, og med et balansert kosthold i tillegg, vil du kunne se resultater på vekten. Husk også på å ta mål ulike steder på kroppen - vekten viser ikke hele sannheten. Livvidde, hoftevidde, lår- og armomkrets.

#5: Jeg synes det er kjempevanskelig å motivere meg selv til å sette i gang med selve øktene, har du noen tips?

Svar: Ring en venn og tren sammen! Dere kan pushe hverandre, heie på hverandre og gi oppmuntrende ord underveis. Sett tidspunktet du skal trene, legg frem treningstøy, sett på musikk og bare gjør det! Det er hardt i starten, men det blir bare bedre og bedre.

Fortsatt god onsdag!

Gretelinn@purehealthadvisors.com

Facebook: Pure Health Advisors

#kickstart #treningsglede

22 views0 comments

Recent Posts

See All