Til deg som sliter med treningsmotivasjonen


God formiddag! Vi er knappe to uker ut i det nye året - og 5 økter er nå ute på Kickstart 2017-programmet mitt på facebook. Dette er korte, intense og effektive økter som kun tar 20 minutter. Har du 20 minutter til overs? Bli med da vel!

Treningsmotivasjon kom treng deg på...

Mange sliter med å finne motivasjonen til å trene og legge om kostholdet, og desverre er det jo sånn at mange ender opp med å legge hele "prosjekt livsstilsendring" på hylla. Du starter året med et pang, motivasjonen er på topp og du spiser ultrasunt og henger på treningssenteret etter jobb. Denne høyintensive januarboosten dabber etter hvert av, rett og slett fordi du sliter deg ut. Hvordan skal kroppen din takle å gi absolutt alt over lengre tid?

Finn din indre motivasjon

Finn 5 viktige punkter til hvorfor du ønsker å starte og trene og spise sunnere. Start med en liten endring - det kan f.eks være at du sørger for å spise noe grønt til hvert måltid. Deretter bygger du på med f.eks en treningsøkt. Start i det små og jobb deg oppover etter hvert. La kroppen få tid til å bli vant til de nye vanene og rutinene. Når du kjenner at motivasjonen uteblir - finn frem de punktene du skrev ned i starten og kjenn på hvorfor du gjør det du gjør.

Treningsglede

Det er utrolig viktig å trene noe som du trives med! Prøv deg frem til en eller flere aktiviteter du synes er gøy og som du får mestring av - fortsett med dem!

Husk på: Unngå å gå i fellen om å kutte ut enkelte matvarer, eller til og med hele matvaregrupper. Det reklameres overalt om "fri-for"-mat og helseeffektene du kommer til å oppnå. Dersom du ikke har noen medisinsk grunn(sykdom, allergi), finnes det ingen vitenskapelig dokumentasjon på at f.eks det å kutte ut meierivarer eller brød vil gi deg bedre helse. Vanlig mat fungerer fortsatt! Og er det noen som påstår noe annet, be om vitenskapelig dokumentasjon.

Det viktigste er at du over tid velger de sunnere valgene! Litt smågodt her og sjokolade der er helt lov. Vær konsekvent på både treningsfronten og på kjøkkenet, og du kommer til å se resultater raskere enn du tror ;-)

kontakt: gretelinn@purehealthadvisors.com

#motivasjon #5omdagen #treningsglede #matglede #livsstilsendring

15 views0 comments

Recent Posts

See All