Juletrim 2016 er her!


Nå har jeg endelig fått tid til å gjøre programmet helt ferdig! Det har gått litt i ett her de siste dagene, med både reising og annen jobbing.

Juletrim 2016 er klart til dere, og jeg håper du vil benytte deg av muligheten til å skru av hjernen og følge et allerede ferdigspikra opplegg gjennom julen. For julen er jo først og fremst en tid hvor vi slapper helt av og feirer og er med våre nærmeste. Det er et ekstra slit å planlegge treningsøktene når vi er i dvalemodus på sofaen.

Juletrimmen jeg har laget består av 7 varierte HIT-økter, eller høyintensitetsøkter som det heter, som hver og en kun varer i 20 minutter. Alle øktene er nøye illustrert og er enkle å følge. Det betyr at du som er nybegynner fint kan hive deg på dette uten problemer. Intensiteten styrer du selv, som et resultat av hvor raskt du klarer å gjøre øvelsene. Det eneste du trenger er å rydde litt plass på gulvet, og deg selv. Øvelsene krever kun din egen kroppsvekt, altså null utstyr.

For bare 297,- er juletrim 2016 ditt. Du får passord av meg slik at du kommer deg inn på medlemssidene på hjemmesiden min. Der ligger alle øktene, i tillegg til mer info.

Jeg kommer til å satse på HIT-øktene nå i julen når dørstokkmila er akkurat det, milevis. Det er utrolig effektivt, og krever bare full innsats i 20 minutter. Dette er også ypperlig trening for å få opp kondisen! Du kommer til å svette og pese, mest sannsynlig i høyere grad på økt 1, før du vil merke at kondisjonen forbedres.

Dersom du har lyst på juletrim 2016, skriv til meg her: gretelinn@purehealthadvisors.com, eller på facebook-siden min.

Min frokost i dag, varme skogsbær med cottage cheese, yoghurt og litt musli. Nam!

<3 grete-linn

#juletrim #juletrim2016 #treningsprogram #blimedlem #logginn #julefeiring

24 views0 comments

Recent Posts

See All