Jeg har laget noe til deg: Juletrim 2016!


God 1.desember dere! Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jula er her :)

De siste dagene har jeg brukt til å redigere bilder og sette sammen et treningsprogram. Programmet består av 7 HIT-økter, med en varighet på ca 20 minutter. Alle øktene er forskjellig, med ulike øvelser. Jeg tror at skal du få lyst til å trene i juleferien, så må det være noe som motiverer og som ikke tar alt for lang tid. Er du enig?

0 dørstokkmil!

Det stemmer, juletrim 2016 har ingen dørstokkmil. Du kan trene hjemme i stua, med julerock på spotify, om du vil. Det gjør det enda enklere å "skynde" seg å trene før middagsselskapet, men derimot enda vanskeligere å komme opp med en unnskyldning. Altså, 20 minutter, det har alle tid til.

Passer det for meg da?

Juletrimprogrammet passer for absolutt alle. Du regulerer selv intensitet, øvelsene er snill mot knærne dine og lite avanserte.

La oss si at du gir alt og trener 7 ganger ila julefeiringen. Avhengig av ditt utgangspunkt vil du kunne merke forskjell på den første økten du gjorde, vs økt nummer 7. Det blir lettere og du vil merke at du ikke blir like andpusten. Dessuten er dette en ypperlig sjanse til å snike inn litt bevegelse mellom fråtseslagene rundt godteriskåla. Jeg liker i alle fall å kose meg ekstra, ekstra mye i julen, og derfor er en rask treningsøkt her og der ikke å forakte.

Følg med de neste to dagene! Jeg åpner opp for nedlastning snaaart, må bare finpusse litt (:

Nyt første dagen i desember!

<3 grete-linn

#juletrim #julefeiring #trening #motivasjon

18 views0 comments

Recent Posts

See All