top of page

Min beste start på dagen og mitt "vintertips" til deg


God morgen mandagsbarn!

Heldigvis er det litt kjøligere her på morgenen, så jeg prøver å komme meg ut så tidlig jeg klarer, for en liten løpetur på stranda. I dag løp jeg 7 km med #treningspodden på øret. Herlig å starte dagen slik! Løpeturen var derimot ganske tung. Beina var tunge, sola stekte og jeg var så tørst! Jeg heiv i meg en kopp kaffe før jeg løp ut døra, men drakk ikke noe særlig med vann...hvis jeg i det hele tatt drakk vann? Det ble en super løpetur, men neste gang må jeg bare huske å få noe vann i meg først.

Jeg løpte i ca samme tempo hele veien, siden dette føltes best i dag. Litt sånn lystbetont trening og samtidig den beste måten å starte dagen og uken på. For meg i alle fall.

Jeg hadde altså podcasten Treningspodden på øret, og denne uken prater jentene om førjulskneika. Den litt tunge følelsen du kanskje får i kroppen når dagene er korte, kuldegradene setter inn, og julestresset begynner. Kjenner du deg igjen? De kommer med mange tips til hvordan du kan holde treningsmotivasjonen oppe, verdt å få med seg!

Som en liten bonus etter løpeturen, kjørte jeg 3 av disse øvelsene 3 runder.

(nesten ingen mennesker på stranda)

I lys av denne førjulskneika med julebord, eksamener, avslutninger osv, smeller jeg til med et aldri så lite tilbud på GetLean-programmet mitt. Bestiller du denne uken får du 25% rabatt. Det vil si, du betaler kun 1125 kroner for 1 måned med ukentlige kostholds- og treningsplaner + veiledning! En real motivasjonsboost spør du meg. Noen ganger er det ekstra digg å slippe den treningsplanleggingen, syns du ikke? Spesielt når du ligger på sofaen klokka halv 6 og helst bare vil bli værende der til det blir helg. Jeg benytter også en app der du kommuniserer med meg direkte og får tilbakemeldinger på treningsøktene dine. Smart, ikke sant?

For mer info, klikk her.

(sånn halvveis heteslag her, ja, er det mulig liksom)

Nå, tilbake til førjulskneika; Det er gode bevis på at mengden dagslys virker inn på psyken vår. Dette mener forskerne henger sammen med vitamin D-nivået i kroppen vår. Solvitaminet, som det også kalles, er nokså fraværende i norden i vinterhalvåret, særlig nord for polarsirkelen. De norske somrene gir heller ikke alltid tilstrekkelig med solværsdager. Jeg anbefaler alle å ta tran! 1 ss om morgenen holder nivåene oppe og kan beskytte deg mot mer enn en liten vinterdepresjon. Det er jo som dere vet en del forkjølelsesbakterier ute og går denne årstiden.

Håper du har får en fin start på uken (:

klem, grete-linn <3

#førjulskneika #løpetur #mandagsmotivasjon #treningspodden #treningsglede #vitaminD

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page