top of page

Skippertak og daddel-heaven


God morgen :-)

Jeg har endelig kommet meg til Oman, etter en ufrivillig natt i London, som følge av at flyet mitt ble innstilt. Kilometertelleren viste 13 km, kun på gardermoen og heathrow, så jeg fikk da bevegd meg. Gårdagen ble nesten bare soving, siden jeg ikke fikk lagt meg før 5 om morran. Ja, british airways og meg er ikke kjempegode venner lengre.

Det ble likevel litt strand og litt handling i går, og det skal ikke sies noe på utvalget i butikkene her! Ferske råvarer overalt, for ikke å snakke om dadler. Dadler er jo noe som vi nordmenn, før i alle fall, kun kjøpte rundt juletider og koste oss med da. Veldig mange har nå begynt å introdusere dadler som erstatter for sukker. Selv bruker jeg dadler som søtning i alt fra smoothies til sjokolademousse, energibarer og bare som snacks.

Dine 30

Hvordan har det gått? Jeg vil gjerne høre fra dere hvordan du løser #dine30 aktive minutter hver dag! Tar du trappene? Går du til butikken i stede for å kjøre? Tar du deg en liten joggetur?

Litt aktivitet hver dag holder kroppen i gang, og er helsefremmende. Unngå å sitte for lenge i gangen, og ha gjerne på en alarm som ringer et par ganger i timen, slik at du strekker litt på deg, reiser deg og kanskje tar en telefon gående?

Håper dere har en flott helg! Det blir mer blogging etter hvert som jeg har kommet meg i orden her nede ;-) I dag jobber jeg som bare det med konsultasjoner og kostholdsveiledning. Skippertaket lenge leve sa du?

klem, grete-linn


28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page