30 min x 7: Tar du Utfordringen?


Velkommen november! Håper uken har startet bra for deg. Denne uken utfordrer jeg deg til å være fysisk aktiv 30 minutter hver dag, dvs; 30min x 7. Er du med?

Tenk på det; Vi sitter til jobb, vi sitter på jobb, og vi sitter etter jobb. Ikke alle, men mange. Kroppen blir liksom litt "glemt", ikke med vilje, det bare skjer, midt oppi all jobbingen. Vi er jo ikke kroppen vår - vi er så mye mer. Vi fokuserer i dag mest på det ytre, det vi ser. Tren dette og du blir seende ut som dette. Er det virkelig så overfladisk?

Bevegelse handler om noe mer enn det vi ser:

Gjennom å bevege deg og holde deg fysisk aktiv kan du klarne tankene, bli kvitt hodepinen, mestre stress bedre, bli mer løsningsorientert, få bedre humør, et sterkere skjellett, bedre immunforsvar, og mye, mye mer.

30 x 7 handler om å oppdage disse fordelene trening gir. Litt aktivitet hver dag gir stor virkning og særlig nå som dagene blir kortere og du kanskje bare helst ønsker å slappe av på sofaen.

30 minutter aktivitet kan være alt fra rask gange, til høy puls med HIT-økter. Det skal med andre ord ikke være helt på hvilepulsnivå, men du skal bli litt varm i trøya.

Jeg håper du benytter deg av utfordringen og kjenner på hvordan litt aktivitet kan gjøre mye for deg (:

Ha en super tirsdag! <3

#utfordring #30x7 #fysiskaktivitet

8 views0 comments

Recent Posts

See All