top of page

Chiapudding og vintern i anmarsj


Hei! Vi er halvveis ut i uken, og jeg håper du har en super uke så langt? Jeg har funnet frem løpejakken og superundertøyet til når jeg skal løpe utendørs - det blir stadig kaldere ja! Men fint er det da, og jeg nyter løpeturene i solskinn på dagtid, og i måneskinn på kveldene. Vanligvis liker jeg å ha en liten joggetur som avbrekk fra jobbing foran pc, og er helt nødvendig for at jeg skal klare å sitte i lengre perioder ,

Har du testet noen av øktene i løpeprogrammet jeg la ut i går?

Motbakkeintervaller for eksempel, er en sikker vinner, som alle kan gjøre. Du trenger ikke løpe, men gå/jogge så raskt du klarer. Andpusten skal vi bli.

Marka rimer, og sola smelter...

Chiapuddingen på bildet er laget av ca 2 ss chiafrø, 2 dl mandelmelk og litt vaniljeyoghurt. Dette lot jeg stå over natten. Neste morgen: 1 ss hjemmelaget blåbærsyltetøy blandes så i, og toppes med nøtter, frukt, kokos, det du liker (:

Klem, Grete-linn <3

#chiapudding #matglede #fiber #omega3

14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page