Mitt Tips for å få Resultater på Trening


Da var det fredag igjen (: Dagen startet her med en frisk(og kald) joggetur, mens sola fortsatt lå bak fjellet. Det er helt tydelig at dagene blir kortere og sola drar lengre og lengre bort. Den joggeturen var forresten så kald for min del at jeg måtte ha buffen godt over nesa, haha.

...selv om det er fredag og du kanskje ikke tenker på trening i det hele tatt. Her er noe du kan tenke på neste uke:

Fremgang er en viktig faktor når du legger ned mange timer i treningen din. Ja, trening i seg selv gir en utrolig god følelse, men vi vil også se en viss progresjon. Det er derimot ikke alle som har en konkret målsetning eller treningsplan å følge. Da kan det være enda vanskeligere å finne motivasjonen.

Prøv heller dette; Beat yourself-teknikken. Hver gang du skal løpe intervaller - løp siste drag raskere enn du gjorde forrige økt. Hver gang du har hjemmetrening, ta minst 1-2 flere repetisjoner på øvelsene. Utfordre deg selv, og konkurrer mot deg selv. Ikke tenk på hva alle andre gjør, det er ikke din sak. Fokuser på deg selv og hvor du er akkurat nå. Hvis du hver gang tar i litt ekstra, vil du stadig gjøre fremgang, steg for steg.

God helg da! <3

#fremgang #progresjon #treningstips

9 views0 comments

Recent Posts

See All