Blåmandag? Prøv disse Blåbærpannekakene!


Mandager kan være treige, spesielt etter lange helger med venner, familie og kosemat. Gjør mandagen litt mindre blå ved å lage proteinpannekaker med blåbær (: Disse pannekakene inneholder mye proteiner, og er lav på karbohydrater. Perfekt etter treningsøkten (: Topp gjerne med vaniljekesam, og det du har av bær og frukt. Vi er jo så heldige her i Norge med at vi bare kan gå ut i skogen og plukke antioksidantbomber slik som blåbær, multer, tyttebær og rips. Det er luksus det!

Husk på at dagene blir etter hvert kaldere, og da er det ekstra lurt å være påpasselig med kostholdet. Øk grønnsaks- og fruktinntaket, kutt ned på sukkersaker og ta tran!

Er treningsrutinene dine på plass? Bli med på eventet "21 dager til strammere kontorrumpe" på facebook! Hver dag legger jeg ut en ny øvelse til deg. Jeg håper dette får flere til å øke sin hverdagsmosjon og motivasjon til å bevege kroppen litt ekstra (:

Nå til oppskriften...

Til omtrent 8 pannekaker trenger du:

3 egg

1 banan

1 ts honning

1 dl blåbær

3 ss cottage cheese

1,5 dl havremel

litt kanel

Bland alle ingrediensene i blender til det blir en glatt røre.

Stekes i smør på stekepanne, middels varme.

Toppes med det du liker best (:

PS: Dersom du sliter litt med motivasjonen denne mandagen, last ned ukes episode av podcasten Treningspodden. Mange motiverende ord og nyttige treningstips!

#pannekaker #matglede #ernæring #kosthold

8 views0 comments

Recent Posts

See All