top of page

Blir du med på en 21-dagers utfordring?


Hei alle sammen (: I januar i år kjørte jeg ukesutfordringer på facebook, innen både trening og kosthold. Dette fikk bra respons og derfor tenkte jeg invitere dere med på en aldri så liten 21-dagers utfordring! Vi er over halvveis inn i september måned og de fleste har kanskje kommet ordentlig i gang med hverdagsrutinene igjen, men hva med treningsrutinene?

Det er ikke alltid så lett å etablere de gode treningsrutinene - spesielt når andre gjøremål får høyere prioritet. Denne 21-dagers utfordringen tar for seg kroppsvektøvelser som går på rumpe, fremside lår og bakside lår. Med andre ord, øvelser for å stramme opp kontorrumper!

Siden øvelsene er med egen kroppsvekt, øker frekvensen og intensiteten utover i programmet. Det starter forholdsvis lett, før intensiteten øker etter hvert.

Dette er absolutt gjennomførbart for ALLE!

Det viktigste er å gjennomføre den treningen og aktiviteten du har planlagt. Treningsøkter kan planlegges ihjel og man ender opp med å ikke trene i det hele tatt. Gjør det derfor så enkelt og effektivt og gøy som mulig - fordi vi leter etter den gode treningsgleden som gir mersmak og overskudd i en travel hverdag. Enig? (:

Jeg kommer fra og med i morgen, til å legge ut video av dagens øvelser og beskrivelse. Dette legger jeg ut på facebook og instagram @purehealthadvisor. Jeg håper DU blir med! Del gjerne innlegget med vennene dine - sammen er vi sterkere! Meld deg på eventen: "21 dager til strammere og sterkere kontorrumpe!" og inviter vennene dine her også (:

#utfordring #kontorrumpe #trening #treningsglede

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page