Vil DU Komme i Form i Høst?


Da må du lese videre...

Get Lean:

Ny kostholdsplan

og

treningsprogram HVER uke!

Dersom DU tenker at denne høsten skal jeg søren meg heller ta meg sammen og virkelig gjøre en innsats på kjøkkenet og på treningsfronten - da er GetLean noe for deg! Hvis du også synes det er vanskelig å komme inn i gode trenings- og kostholdsrutiner, og vet rett og slett ikke hvor du skal begynne? Med GetLean kommer det nye ukeplaner til deg hver uke(så lenge du selv ønsker), som holder deg fokusert og motivert ;-)

Jeg er for #helårskroppen eller #helelivetkroppen, som det også blir sagt. Det er slett ikke vanlig at vi er i superform, ser stram og sterk ut, hvert eneste år. Men. Ved hjelp av gode rutiner og planlegging kan vi alle prioritere helsen vår mer, og både se og kjenne på resultatene relativt kjapt! Glem jojo-slanking og stresstrening i januar, mai og august. Du trenger nemlig ikke nødvendigvis et treningssenter for å komme i form - kroppsvekttrening hjemme eller utendørs er helt supert i starten! Jeg vet det kan være litt vanskelig å finne øvelser når du ikke har noe utstyr, men med et ferdigspikka treningsprogram slipper du å tenke på det. Det hjelper ikke at du er flink å trene dersom kostholdet ikke er på plass. For hvor skal da energien komme fra? Jeg hjelper deg med å finne et smakfullt og balansert kosthold. Et riktig kosthold gir deg energien og byggeklossene du trenger for å bygge en sterk og allsidig kropp. "Abs are made in the kitchen" - er ikke bare klisjè - det ligger noen sannhetsord der også.

I #GetLeanProgrammet får du hver uke et treningsprogram og en kostholdsplan. Du får altså tilsendt, rett i mailboksen, et nytt opplegg for hver uke. Dette gjør jeg for at du skal holde motivasjonen oppe og for at du ikke går lei samme treningsprogram uke etter uke. Jeg vil gjerne høre hvordan erfaringer du gjør deg, og blir din personlige motivator. Som vi alle vet hjelper det lite å trene hvis kostholdet er ute å kjøre. Derfor får du hver uke ny motivasjon og kostholdsråd, enkle grep og tips i hverdagen på kjøkkenet! Når du melder deg på dette programmet kan du når som helst stille trenings- eller kostholdsrelaterte spørsmål til meg - jeg svarer fortløpende.

DU får også gjerne følge meg på instagram: @purehealthadvisor, der jeg legger ut treningsvideoer ++. Jeg vil at dere skal lykkes og virkelig finne treningsgleden!

Kom i form med #vanligmat

Kostholdsplanene mine er ikke fullpakket med proteintilskudd og helsekostprodukter. Det er fullt mulig å bli sterk og rask og sunn med vanlig mat som du lett får kjøpt på din nærbutikk! Dette er en av de tingene jeg mener gjør det ENDA vanskeligere for enkelte å komme i form. Mange tror de må kjøpe en haug med spesielle matvarer for å bli sunn. Dette stemmer ikke. Lager du maten din selv er du kommet veldig, veldig langt. Derfor gjør jeg det veldig enkelt for deg, med kostholdsplaner som er lett å følge, men som samtidig tar deg dit du ønsker ;-)

Høres dette ut som noe for nettopp deg eller noen du kjenner?

Meld deg på GetLean her.

For mer info, ta kontakt på gretelinn@purehealthadvisors.com eller på facebooksiden min


6 views0 comments

Recent Posts

See All