Tilbake i Norge og Sommertrening på Instagram!


Har du tatt skikkelig sommerferie også på treningsfronten?

Følg meg på instagram @purehealthadvisor der jeg kommer til å legge ut daglige miniøkter- og øvelser, for hele kroppen!

https://www.instagram.com/purehealthadvisor/?hl=en

Ønsker du å få fart på treningen i sommer? Enten du har mye eller lite fri, er et par-tre treningsøkter i uken supert for formen, særlig når vi liker å spise mer godsaker i solveggen ;-)

Apropo sol: dette er vel den kaldeste dagen jeg har kjent på på en stund, med striregn og 9 grader er ikke dette sommeren de fleste ønsker seg. Heldigvis ser det ut som at sola titter frem nå, og værmeldinga viser sol, sol, sol :-)

Holder du tilfeldigvis til på Halsa i Meløy i sommer, er jeg nå tilgjengelig for PT-timer og kostholdskonsultasjoner. Dette er det også mulighet for via epost og telefon/skype. Se prisliste under.

Priser:

Treningsplan 4 uker: 349,-

1 PT-time 60 min: 300,-

Kostholdskonsultasjon*: 850,-

*inkluderer også kostholdsanalyse

PT-timene og treningsplaner har nå sommerpriser, så det lønner seg altså å starte med treningen i sommer ;-) Litt er bedre enn ingenting, og det viktigste for meg er at jeg hjelper deg å finne treningsgleden! Kanskje har du mistet litt av motivasjonen? Trening skal være utfordrende og gi mestring, overskudd og helse!

Jeg hjelper deg komme i gang med treningen, og setter opp en treningsplan tilpasset ditt nivå og ønsker. Det handler ikke bare om å komme i form til august eller til ferien, men å komme i form til vår som vinter, høst og sommer!

Send meg epost på: gretelinn@purehealthadvisors.com eller send meg en melding i innboks på facebook. Vi høres!

#trening #komiform #sommertrening #treningsglede

0 views0 comments

Recent Posts

See All