Silkemyk Sjokolademousse


Hva med å prøve denne i helga? Kan nesten ikke kalles en dessert en gang med disse superingrediensene, og helt uten raffinert hvitt sukker (: Smaker mye bedre spør du meg, og da mener jeg ikke sånn "hippe-sunn", men rett og slett nydelig (:

Den totale sukkerinntaket vårt er generelt for høyt. Sukker gjemmes i en rekke matvarer, blant annet ferdigprodukter og lettprodukter. Styr unna prosessert mat og lag deg heller måltidene fra bunnen av. Det krever kun litt ekstra planglegging, men det er det verdt!

Sunt fett fra avokado, søt smak fra dadler og sjokoladesmak fra kakao - prød da vel!

Alle ingrediensene kjøres bare i en foodprosessor/blender, settes kaldt en stund eller nytes med en gang. Jeg liker å toppe med enten jordbær, bringebær eller mango, for enda friskere smak. Denne er en favoritt her i huset og veldig rask å smekke sammen.

Til to personer trenger du:

1 moden avokado

5 dadler(husk å ta ut steinen)

3 ss kakaopulver

1 ss lønnesirip/honning

En liten skvett valgfri melk

Kjør alt sammen til det er en jevn masse. Hell over i dessertskåler el og sett kaldt en halvtimes tid. Topp med det du liker og nyt (:

#sjokolademousse #avokado #dessert

6 views0 comments

Recent Posts

See All