Mine 3 PowerFrokoster: SNADDER


Hei dere! Vet dere hva, jeg elsker frokost. De dagene jeg trener før frokost har jeg en skikkelig næringsrik og stor frokost. Denne holder meg mett lenge og setter i gang restitusjonen med en eneste gang ;-)

Ikke frokostmenneske? Det er helt ok, langt i fra alle har god matlyst rett etter at de har stått opp. Prøv likevel å få i deg et eller annet - en liten grønn supersmoothie med avokado, spinat, eple og honning er supert.

Her er mine favoritter:

1. Chia- og Havregrøt med toppings:

ca 1 dl havregryn, store

1 ss chiafrø

Valgfri melk, kokos- eller mandelmelk for laktosefritt

1/2 mango i biter

2 ss kokosflak

Kok opp havregryn og chiafrø med melken. Skjær mangoen i passe store biter. Dander med mango og kokosflak og nyt!

2. Chorizo, Egg og Feta FrokostBurrito:

1 fullkornstortillawrap(lag gjerne selv)

2 egg

2 ss fetaost

3 ss chorizopølse, i biter

1 liten neve spinat

litt løk, hakket

Skjær opp chorizo i biter og hakk løk. Pisk sammen eggene i en bolle. Stek chorizo og løken et par minutter før du har oppi spinat, egg og fetaost. Krydre med salt og pepper. Rør rundt i blandingen slik at det blir som eggerøre i stede for omelett. Finn frem tortillalefsen og fyll med eggeblandingen. Snadder.

(bildet er hentet fra thebodycoach.co.uk)

3. Avokadobåter

1 avokado

2 egg

2 baconstrimler/skinkeskiver

noe grønt og noe gult/rødt

Del avokadoen i to og ta ut steinen. Ta ut noe av kjøttet ved hjelp av en skje. Knekk et egg i hver halvdel. Plasser avokadoene i en liten ildfastform og bak dem i ovnen i ca 15 minutter, til egget har satt seg. Server med stekt bacon/skinke og en liten salat av det du liker (:

(bildet er hentet fra thebodycoach.co.uk)

Klem, Grete-Linn

#Frokost #favoritter #frokostfavoritter #energi #vektnedgang #fettforbrenning

14 views0 comments

Recent Posts

See All