top of page

Enkel & Effektiv Treningsøkt på 15 minutter


Trening og treningsfremgang krever ikke kompliserte øvelser og et lass med utstyr. Kanskje synes du det er ekstra vanskelig å komme i gang med treningen fordi du tror du må vektstang, kettlebells og løfte markløft, knebøy og benkpress? Trening kan og burde være enkelt, overkommelig og beleilig. Du kan komme i form foran TV-en, på hotellrommet, på stranda, ja hvor som helst. Bruk kroppen din til det den er laget for - bevegelse.

Har du kjent på den følelsen når du går ut fra treningssenteret vs før trening? Holdningen din er så mye rakere, stoltere og mer selvsikker. Hodet bæres høyere og brystet skytes frem. Det oser selvtillit og styrke. Det er den treningsgleden vi leter etter. Det er den som får oss til å fortsette. Det skal føles godt etter trening og du skal like det du gjør. Ja, det er klart det krever en innsats, og det er tungt og pyton i starten. Men, tenk bare på det forbedringspotensialet du har! Hold ut de første ukene og jeg lover at du vil merke fremgang og treningsglede ;)

Denne HIIT-økten gjorde jeg imorrest, etter at en kopp kaffe var i systemet.

Oppvarming:

Lett jogg 20 sekunder

Høye kneløft 20 sek

Diagonale toe touch stående 20 sek

Walk outs + armheving 20 sek

Hofteuttøyning 20 sek

Hoveddel:

30 sek jobb og 30 sek pause

Gjør 3 runder av følgende:

#1: Høye kneløft, raske

#2: Burpees

#3: Power Knebøy

#4: Armhevinger

#5; Mountain Climbers

Ha en fin dag da!

#hiit #høyintervalltrening #fredagsfølelse

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page