top of page

Min aller beste frokost: Avokadobåter med bakt egg


Denne frokosten her er full av gode proteiner og fett, og lager seg nesten helt selv. Dersom du er gira på å brenne enda mer fett også etter at du står opp - spis fett! Avokado er rikt på fett, og egg innholder også en del fett. Det gode fettet altså. Blodsukkeret holdes stabilt og metthetsfølelsen etter denne varer en god stund. Jeg sier ikke at det er noe galt med havregrøt til frokost, det er jo også min favoritt, men en frokost rik på fett kan du faktisk holde oppe fettforbrenningen din i kroppen enda lengre utover dagen. Har du trent før frokost bør du fylle på med litt karbohydrater også, for å fylle opp muskellagrene og starte resitusjonen.

Du trenger:

1 avokado, middels stor

2 egg

2-3 skinkeskiver, eller bacon

tomat, agurk, paprika(det du har på kjøkkenet av grønt).

Slik gjør du:

Skru ovnen på 180 grader.

Del avokadoen i to. Ta ut steinen og skrap noe av kjøttet ut med en skje, slik at det blir en litt større "hule" der egget skal være. Plasser i et stekebrett eller ildfast form og ha eggene oppi. Ha over salt og pepper. Bak i ovnen i ca 15-20 minutter.

Dander med stekt skinke eller bacon, og noe grønt, f.eks paprika skiver. There you go, avokadobåter fylt med proteiner (:

#baktavokado #egg #frokost

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page