top of page

7 Dager med Smart Mat


God onsdag alle dere! Håper uken deres er godt i gang og at vårfølelsen er der (:

Jeg får skikkelig hjemlengsel når våren kommer der hjemme. Den følelsen av å kunne ta frem sykkelen igjen, eller lete frem vårjakka og nyte de første skikkelige solstrålene (:

Hva gjør du når våren er på anmarsj?

Lysten til å trene blir ofte sterkere når du puster inn deilig vårluft, og temperaturen endelig blir tosifret.

Jeg har laget en 7 dagers kostholdsplan som jeg kaller "7 dager med smart mat". Denne har jeg brukt mye tid på - nettopp fordi jeg vil vise deg at både hode og kropp fungerer så mye bedre med smart mat. Fordøyelsen er nøkkelen til et godt immunforsvar, opptak av næringsstoffer, og i mange tilfeller, årsaken til intoleranser, sykdom og overvekt. Vi blir det vi spiser og jo mer vi tuller med maten, jo mer tuller maten med oss. Derfor er det helt essensielt at vi gir tarmen vår gode råvarer, slik at de gode og nyttige bakteriene får regjere, i stede for de bakteriene som over tid gjør oss slappe, sure og tykke.

Hva er da smart mat?

Smart Mat er matvarer som gir deg energi, næringsstoffer og gode bakterier. Dette inkluderer ikke sterkt behandlet mat som halvfabrikata og sukkerrike matvarer. Jeg anbefaler heller ikke lett-produkter - nettopp fordi næringsoptaket vårt øker når vi spiser fett, av de fettløselige vitaminene. Vi trenger fett, og vi trenger rett fett. Ikke det farlige transfettet som finnes i kjeks og andre søtsaker - men fett fra avokado, nøtter, olivenolje, kokosolje, laks, makrell, frø og smør.

Smart mat gjør hode og kropp klar for en travel hverdag og hjelper deg å takle stressende situasjoner mye bedre. Hva krever dette av deg? Planlegging. punktum. Når du planlegger de ulike måltidene tar du også kontroll og unngår mange fallgruver når det kommer til kosthold og de å holde seg til en plan.

Spis Smart og Planlegg skikkelig - da kommer resultatene (:

For 7 DAGER MED SMART MAT-pakken tar jeg 189 kroner, som inkluderer alt fra handleliste, oppskrifter til konkrete kostholdsråd (:

På grunn av tekniske problemer her på nettsiden får jeg ikke opp betalingssystemet slik at alt skjer automatisk. Derfor er den midlertidige løsningen at du gir meg et lite vink om du er interessert - og jeg gir deg da alle detaljene (: Skriv til meg på epost eller facebooksiden min (:

epost: gretelinn@purehealthadvisors.com

Ha en super dag videre!

#kostholdsplan #salg

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page