Du Fortjener å Lykkes!


Jeg vet at veldig mange der ute bruker en masse timer på trening. Dette er så utrolig bra og all creds til deg. Desverre er det slik at det er mye av den tiden som ikke produserer like mye resultater som det kunne ha gjort! Jeg synes du fortjener å se og føle på de resultatene du jobber mot!

Du er ikke alene om å være frustrert over manglende progresjon. Dette er veldig, veldig vanlig blant mange hobbymosjonister der ute. Som oftest er det er resultat av forvrengt treningsvitenskap i media og feil fokus rundt kropp og utseende.

Kanskje du har kommet over et treningsregime på nettet og tenker at: slik vil jeg også se ut! Vel, det bilde av den dama eller mannen er jo ikke deg og treningsprogrammet vil sannsynligvis ikke være tilpasset din kropp eller hverdag.

Mine skreddersydde treningsprogram tar hensyn til HELE deg! Jeg ønsker å bli bedre kjent med deg og hva du trives med å trene, hvilke øvelser du er usikre på, og hva som er dine svakheter og sterke sider. Ut i fra dette lager jeg en treningsrutine og plan til deg som sikrer deg at du oppnår resultatene du så lenge har jobbet mot. Jeg bruker flere verktøy for å sørge for at du kommer i mål med et stort smil (: Du får oppfølging av meg og jeg kommer til å pushe deg og hjelpe deg med min kunnskap og erfaring.

Ønsker du:

 • Lavere fett%

 • Definerte muskler

 • Sterkere og Slankere

 • Forebygge skader i rygg

 • Øke forbrenningen

 • Spare tid

 • Enklere Trening

 • Effektiv Trening

 • Treningsresultater

 • Føle deg som en konge/dronning på stranda, på jobb og hjemme

 • Økt energinivå og overskudd

Send meg en mail og spør om akkurat det du lurer på, jeg svarer deg så fort jeg bare kan (:

GLEDER MEG TIL Å HØRE FRA DEG! KONTAKT MEG HER

Skreddersydd Treningsprogram koster bare 299,- for 4 uker!

- Inkludert oppfølging og rabatt på andre tjenester.

#TRENINGSPROGRAM

4 views0 comments

Recent Posts

See All