Surfehelg og Dragefrukt


Sol, bølger og saltvann gjør oss glad (: Endelig kom det litt bølger igjen, etter nesten 10 dager med så og si flatt hav, noe som er ganske sjeldent her på Bali. Det har blitt mange SUP-økter rundt omkring, sammen med nysgjerrige skilpadder og en og annen piggrokke(iiiiik). Men i går var det altså litt størrelse igjen. Det var bølger både for de godt erfarne og for sånne som meg, som er noe redd når det gigasettet ruller inn mot deg og du sitter alt for langt mot land...Såå herlig og bare ta en helt pc-fri dag og nyte livet utendørs (:

Egentlig er jeg jo ikke noe glad i det hele tatt i å sitte framfor macen, øynene blir firkantet, holdningen som en potetsekk og rumpa flat. Med mye skriving og planlegging og kostholdsanalyser i det siste, trengte jeg å logge helt av, for et par dager i alle fall (:

Hvor ofte logger du helt av alle duppeditter?

Og visste du at vi i gjennomsnitt sjekker mobilen 220 ganger i løpet av en dag?!!

Det er så uheldig at vi tilbringer mer tid stirrende på en skjerm, enn vi gjør med de rundt oss. Er vi helt blitt totalt digitaliserte eller?

Jeg merker i alle fall at jeg er mye mindre på mobilen her på Bali, enn jeg er i Norge. Her er jeg mest i vannet, på et surfebrett eller SUP-brett. Og det er deilig det. Jeg sover MYE bedre og våkner opp uthvilt. Gjør deg selv en tjeneste og logg av minst 2 timer før du skal legge deg - da kommer du raskere inn i den gode dype søvnen, som også trigger reparasjon av kroppen. Denne reparasjonen er utrolig viktig for kroppen, så dette er ikke noe å ignorere!

Ja, det var noen "anti-blålys"-ord fra meg (: Mer om dette senere!

Nå, noen bilder fra strandlivet her (:

Dragefruktjuice mellom surfesessions er perfekt (:

God Mandag til dere (: (:


3 views0 comments

Recent Posts

See All