Rask Pesto Kyllingpasta med Asparges


Lyst på en rask, mettende og næringsrik etter-trening-måltid?

Denne retten er rask å lage og sørger for at du får fylt opp energilagrene dine etter en hard treningsøkt. Kylling sørger for proteinene, mens pastaen står for karbohydratdelen. Pesto gir en deilig fyldig smak og asparges gir det ekstra knaskende løftet ;-)

Så, hva trenger du?

80 gram Fullkornspasta(skruer, penne, sløyfer, tagliatelle...osv)

200 gram Kyllingfillet

5-10 Asparges

2-3 ss Pesto

10 Cherry-tomater

Salt

Pepper

Slik gjør du:

- Kok opp vann til pastaen og la kok pastaen etter henvisning på pakken. Kutt opp kyllingfilleten i store terninger, vask og kutt av den nederste delen på aspargesen, og gjør klart pesto og cherrytomater.

- Stek kyllingen til den er gjennomstekt, og krydre med salt og pepper. De siste 5 minuttene har du også oppi aspargesen, slik at den blir stekt sammen med kyllingen.

- Hell vannet av pastaen og ha det tilbake i kaserollen. Bland i pestoen, og tilsett deretter tomater, kylling og asparges. Topp med friske urter om du har :) :)

Dersom du trener mer enn 2 ganger i uken, er det spesielt viktig at du får i deg riktige næringsstoffer etter treningen! Karbohydrater for å fylle opp lagrene, starte restitusjonen og være klar til neste økt. Husk også å drikke nok væske.

Håper du får en super uke, med vårstemning og hestehov :) :)

#postworkout #restitusjon #oppskrift

8 views0 comments

Recent Posts

See All