Bli en Podcast-lytter!


...Hvis du ikke allerede er det da :) God søndag alle sammen. Jeg har akkurat parkert rumpa ved skrivebordet, etter en skikkelig pimpa havregrøt, med både chiafrø, penaøttsmør, banan, kokosmelk og valnøtter. NAM. Jeg var helt utslitt etter mange timers surfing i går, og slokna på sofaen midt i lørdagsfilmen, hehe. Jeg sto opp 7 i dag tidlig, for en pt-kunde som ville kjøre løpeøkt på stranda. Og det er ikke særlig behagelig å gjennomføre en skikkelig svetteøkt i steiksol kl.12, derfor ble det en tiidlig treningsøkt i dag. Helt greit å hoppe i havet når man er gjennomvåt av svette etterpå, puh.

Uansett, i det siste har jeg blitt en stor Podcast-fan! Jeg liker egentlig best å ha musikk på øret, men siden Spotify ikke er lansert i Indonesia enda(!) og jeg er for lat til å laste ned en masse ny musikk, har jeg heller lastet ned en masse podcaster.

Det finnes jo podcaster for enhver smak. Alt mellom himmel og jord, med andre ord. Jeg liker å høre på podcaster som omhandler trening og ernæring, og hører akkurat nå for tiden på Treningspodden, Ingefærpodden, Real Nutrition Radio og The Training and Nutrition Truth Podcast. I tillegg har jeg hørt på en podcast som heter Wellness Underground. Der intervjues en kjente frontfigurer innen helse, og businessverden.

Jeg kan noen ganger synes det er skikkelig tiltak å løpe på tredemølle eller en lengre løpetur ute, men når jeg har lastet ned en ny podcast-episode jeg synes er interessant, er plutselig dørstokkmila ikke så lang. Da bare går føttene litt sånn på autopilot samtidig som jeg føler jeg blir klokere og klokere, hehe. Dessuten er det flott tidsfordriv eller nyttig å lytte til, da du lærer en hel del, i tillegg til at du blir inspirert :)

Hører du på noen spesielle Podcaster for tiden? :) :)

#podcast #dørstokkmil #bali

9 views0 comments

Recent Posts

See All