Mindre Mumbo Jumbo - Mer MAT


Fra Herbal Life shaker til Nutrilett - Detoxer, og diett etter diett. Funker det for deg? Hva lærer du på en slik diett, der lavkalori ved hjelp av måltidserstattere er målet? Jeg håper i alle fall at du lærer at slik går det ikke å leve. I lengden.

No diet - just real food

Ofte er det manglende kunnskap om både matvarer og hva vi trenger, i kombinasjon med dårlige vaner som har fått etablert seg opp gjennom årene - som nå resulterer i en sakte, men sikker vektøkning. Vi mennesker er jo vanedyr og faller lett inn i bestemte spisemønstre. Dette kan med rett hjelp snus. Det er ikke vanskelig å spise sunt, heller ikke dyrere enn all den ferdigmaten vi kjøper. Når du legger om kostholdet får kroppen også et mer balansert inntak av næringsstoffer, da det ofte er mye raske karbohydrater og sukker og salt som preger de usunne vanene.

Jeg veileder kundene mine til å endre spisevanene sine, litt etter litt. Kanskje tar vi for oss en matgruppe en uke, og passer på at det ikke blir for mange endringer på en gang. Steg for steg. Etter hvert vil du kjenne at kroppen din liksom sier "Hei, hvorfor har du ikke gjort dette før, dette er jo mye bedre for meg! " Ingen quix fix altså, hvis det i det hele tatt eksisterer?

Jeg sier ofte at du kan spise MER MAT når du legger om kostholdet. Da ser folk rart på meg. Men. Når friske grønnsaker og frukt byttes mot raske karbohydrater som ris og pasta og hvitt brød, blir det mye mer plass til annen mat. Du kommer ikke til å sulte deg til bedre spisevaner, men heller innse at du kan spise så mye mer, og så mye mer variert enn før. Jeg sier også at du må trene mindre enn det du gjør. Da ser de i alle fall rart på meg. Men dette sier jeg fordi så mange subber rundt på treningssenteret i timevis, uten å virkelig få brukt kroppen sin. Skal du få opp forbrenningen må du ta i et tak, og du skal svette. HEldigvis trenger du ikke gjøre dette kjempelenge av gangen. 30 minutter 4 ganger i uken er mer enn nok! Men da tar du i skikkelig i de 30 minuttene ;-)

Altså, mindre mumbo jumbo og MER mat. Måltidserstattere og shaker er bortkastede penger når vi kan spise frisk og helsefremmende mat (:

#kosthold #5omdagen #godtformagen #salad #health #calories #sunt

6 views0 comments

Recent Posts

See All