Gratulerer med dagen alle medkvinner!


På gibraltar for noen år siden

I dag er det selveste kvinnedagen, må si januar og februar har gått fort altså. Hurra for oss kvinner og alle dem som holder ut med oss :-) Kanskje du ikke skal feire noe spesielt i det hele tatt, eller kanskje du lager deg noe ekstra godt i dag.

Jeg skal i alle fall kose meg på stranda, med SUP-en min og kanskje legge inn en liten treningsøkt på stranda ala hiit.

Her på Bali gjøres det klart til Nyepi, som er deres Nyttårsaften. På Nyepi er alt stengt og ingen får lov til å oppholde seg utenfor hjemmet sitt. Det er øyas "stilledag", et pust i bakken for dyr og planter. For balineserne betyr denne dagen derimot mer enn som så. De har en sterk overtro til denne dagen, mer om dette i morgen.

For dere som ikke er med på "ukens utfordring", hiv dere med da vel! Det krever ikke mye innsats og er en fin greie hvis du ønsker å øke hverdagsaktiviteten din. Denne uken utfordrer jeg dere også til å spise mer frukt og grønt ;-)

Ha en super kvinnedag videre!!!

#kvinnedag #bali

5 views0 comments

Recent Posts

See All