Blir du med?


I hele Mars kjører jeg tilbud på Livsstilspakken "Spis Smart". Du får 60 min konsultasjon, kostholdsanalyse, kostholdsplan, og personlig motivator ukentlig i 4 uker. Dette for kun 749,-. Dette er halv pris og lønner seg dersom du føler du trenger mer enn bare en konsultasjon.

Hva kan jeg forvente?

I "Spis Smart-pakken lærer du hvordan kostholdet ditt påvirker vekten, humøret, kroppssammenstningen og helsen din. Jeg bevisstgjør deg dine usunne vaner som er lite fordelaktig for helsen din, og som til og med forårsaker ulike helseplager du måtte ha. Ved å spise smart vil du raskt merke at humøret blir bedre, og de ekstra kiloene vil etter hvert forsvinne. Dette er en helseinvestering.

Enkle grep

Dette er ingen snarvei til vektnedgang, eller en superdiett for å få drømmekroppen. Små og enkle grep, endring av vaner og økt aktivitet gir deg resultatene du vil ha. Ved å spise smart slipper du å sulte deg, du får en tilfredsstillende metthetsfølelse og alle næringsstoffer kroppen din trenger.

Egeninnsats

Denne delen er den aller viktigste! Jeg kan fortelle deg hva du burde gjøre, og gi deg de beste rådene i hele verden, men dette betyr ingen verdens ting hvis du ikke selv er innstilt på å gjøre en innsats. Endringen skjer førtst hos deg, du finner din indre motivasjon til å kontakte meg, og er innstilt på å gjøre en endring.

Det som er spesielt med en livsstilsendring er at du selv må gjøre en innsats og du kommer ikke til å se resulater samme dag. Når du går til legen og får medisin, hjelper som regel medisinen deg med en gang. Når du går til kiropraktor merker du en bedring rett etterpå. En livsstilsendring er annerledes og kan sees på som en investering som vil lønne seg om noen uker. Derimot, det at du faktisk starter er jo en kickstart i seg selv!

Webbasert rådgivning

Det stemmer, dette skjer over nett, med mindre du er på Bali da ;-) Jeg tar kontakt med deg for å avtale nærmere tidspunkt for konsultajon, over skype, tlf, eller epost. Dette er opp til deg. Bestilll ved å sende meg en mail eller melding i innboks gjennom facebook.

Jeg sender deg i forkant av konsultasjonen et spørreskjema og ber deg føre kostdagbok i 4 dager. Denne sender du til meg når du er ferdig, slik at jeg kan gjøre en kostholdsanalyse. Her avsløres mange av dine vaner og uvaner, og det er akkurat det som er poenget! Jeg trenger et mest mulig riktig bilde av ditt kosthold for å gi deg rette råd. Du kan når som helst ringe eller sende epost med de spørsmål du måtte ha. Jeg svarer fortløpende.

Er du klar?

Jeg vil gjerne ha deg med på min Spis Smart-livsstilsendring! Jeg gleder meg til å hjelpe deg med dine helseutfordringer!

#tilbud #spissmart #vektnedgang

0 views0 comments

Recent Posts

See All