5 øvelser for deg som reiser mye!


Det er ingen hemmelighet at trening eller fysisk aktivitet ofte prioriteres bort når vi er ute på reise, enten korte eller lange. Selvfølgelig blir ikke rutinene på reise og ferie de samme som hjemme, men er du ofte på farta, vil det du gjør når du er hjemmefra bety mer. Jo flere reisedager du har, desto mer utgjør disse av dine treningsdager. For meg henger trening og reise sammen. Jeg liker å teste ut hotellets treningsrom, eller ta en "sightseeing-jogg" i nærområdet. Det er derimot ikke alltid at hotellet du bor på har et flott treningsrom, eller at været tillater en joggetur.

Derfor kjære dere, har jeg her funnet frem noen supre øvelser du kan gjøre helt uten utstyr, ja selv på hotellrommet. Det trenger ikke være så fancy, vi har jo alt vi trenger med oss: nemlig kroppen vår ;-) Da er det jo bare fantasien som kan stoppe deg, ikke sant?

Hvordan: Kjør 6 repetisjoner av hver øvelse per minutt. Er du ferdig før det har gått ett minutt, hvil til neste minutt. Gjennomføres i totalt 15-20 minutt!

1. Knebøy

2. Planken - gå opp fra albuer til håndflatene

3. Sit ups

#hjemmetrening #reisetrim

2 views0 comments

Recent Posts

See All