Hva er en Kostholdskonsultasjon?


Dersom dette høres kjent ut:

- sliter med mageproblemer og treg fordøyelse

- har vektproblemer/ønsker å endre vekten enten opp eller ned

- får ikke noe utbytte av treningen

- lite energi og overskudd

- har matintoleranser og alleriger

- vil kickstarte vektnedgang og komme i form

Da kan jeg hjelpe deg! Listen over er selvfølgelig mye lengre, men dette er de vanligste årsakene til at personer booker time hos meg. Mange lurer på hva de kan forvente seg på sin første konsultasjon. Ordet 'konsultasjon' høres jo ganske seriøst ut. Og det er det jo, men samtidig er det på første konsultasjon at jeg rett og slett får vite mer om deg og hvorfor du tok kontakt og hva du søker hjelp og veiledning til.

Hvordan foregår en førstegangs kostholdskonsultasjon:

Når en klient booker en kostholdskonsultasjon hos meg, får han eller hun tilsendt et utfyllingsskjema. Spørsmålene er enkle og omhandler helsen din. For eksempel spør jeg om du røyker, går på medisiner av noe slag, alder, vekt, osv.

Du blir også bedt om å føre matdagbok over 3 dager. Jeg ønsker å se hva du spiser, mer eller mindre, på både hverdag og helg. Du får tilsendt et skjema for dette også, slik at det blir lettere for deg å fylle inn. Det er viktig at du spiser mest mulig som vanlig, og ikke endrer på for mye eller spiser mindre. Det skal være en realistisk matdagbok av ditt eget kosthold.

Selve konsultasjonen (60min):

Når du da kommer på konsultasjon (enten telefon, skype eller epost) vil jeg allerede ha fått et innblikk i hvordan kostholdet ditt ser ut. Vi vil sammen gå gjennom kostholdsanalysen jeg har gjort av matdagboken din, og forklare hva som er bra og hva som med fordel kan endres. Sammen kommer vi frem til endringer du kan gjøre for å løse problemet ditt, enten det er å gå ned i vekt, få mer energi eller starte et sunnere og lettere liv. Jeg setter opp en kostholdsplan tilpasset deg og dine ressurser, og sender deg dette etter selve konsultasjonen.

Inkludert i prisen er derfor:

- Kostholdsanalyse og kartlegging

- Kostholdsplan

- Kostholdsveiledning

Oppfølgingskonsultasjon (45min):

Etter 4-6 uker vil det være en stor fordel om du bestiller en oppfølgingskonsultasjon. Dette hjelper deg videre på veien, vi snakker om erfaringer du har gjort deg, hvordan motivasjonen din er, hva du synes er vanskelig. Jeg gir deg gode råd og tips på veien videre.

4x30min Kickstarter:

Denne pakken passer for deg som allerede har hatt din første kostholdskonsultasjon og som ønsker videre oppfølging. Du kan velge selv når du velger å benytte deg av oppfølgingene, vanligvis er dette ca hver fjerde uke. Du får da en personlig motivator som sørger for at du ikke skeier ut eller detter av lasset før du er i mål. Vi fokuserer her særlig på mulige endringer du kan gjøre, råd og motivasjon, både i trening og kostholdsbiten. Med Kickstarteren vil du se resultatene enda raskere!

Konsultasjoner i par: Dette passer for deg som ønsker å gjøre en livsstilsendring sammen med ektefellen, samboer, mor/datter. Dere betaler da mindre samlet. Vi fokuserer på hvordan dere sammen kan oppnå resultater.

Konsultasjoner for gravide og småbarnsmødre:

For deg som er engstelig eller nysgjerrig på om du får i deg nok av riktige næringsstoffer, både før under og i etterkant av svnagerskapet. Du får vite hvordan den lille kan vokse best mulig med riktig næring.

Priser:

1.kostholdskonsultasjon a/60min 850,- NÅ: 799,- ut februar!

Oppfølgingskonsultasjon a/45min 450,-

4x30min Kickstarter 1100,-

Parkonsultasjon 1400,-

Kostholdsveiledning gravide a/45min 600,-

Ta kontakt for en hyggelig samtale!!! :-)

#ernæringsfysiolog #trening

68 views0 comments

Recent Posts

See All