Ny uke, nye muligheter!


-20...just saying :O

Har du satt deg noen mål for hva du ønsker å få gjort kommende uke?

Mandag er en fin dag å komme igang på etter helgas "utskeielser". Med både morsdag og Valentines har vi kanskje kost oss ekstra mye, singel eller ei. Jeg håper i alle fall du har hatt en aldeles nydelig helg :)

Jeg liker det jeg, å planlegge hva jeg må få gjort, når og hva jeg vil trene og hva jeg skal ha til middag :) Jeg liker system og en viss orden, og VET at det funker mye bedre, sparer tid og penger, og, ja faktisk, holder deg i form :) Du får oversikt og kontroll når du selv tar styringa, du kan prioritere de rette tingene og gjøremålene, og sette av litt egentid eller tid sammen med familien.

Ikke får dårlig samvittighet hvis du ikke får trent så og så mange ganger i uken. Gjør det du har tid til, men gjennomfør disse øktene skikkelig. En god treningsøkt er den du får gjennomført.

Jeg ønsker dere alle en herlig uke!

G

PS:

Er du med på ukens utfordring? 90 knebøy hver dag i hele uke 7?

Kanskje du synes 90 høres litt mye ut, men deles repetisjonene opp i feks 20 og 20, så er du raskt oppe på 90. I løpet av 1 uke har du da tatt 630 knebøy. Det er ikke værst det.

Meld deg på eventen på facebooksiden min da vel:

https://www.facebook.com/events/752424314888554/

Snakkes!

#trening #mandag #februar #knebøy #ukasutfordring #helse #livsstil #kosthold #komigang #kickstart

2 views0 comments

Recent Posts

See All