Nysgjerrig på om det du spiser gjør deg syk?


Visste du at Verdens Helseorganisasjon (WHO) anslår at innen år 2020 vil 70 % av all sykdom være livsstilsrelatert?

Dette betyr at 70% av sykdom i verden faktisk kan gjøres noe med! Vi kan alltids behandle, men forebygging er 10 ganger billigere!

Hver gang vi går på butikken har vi muligheten til å ta et litt sunnere valg. Vi kan velge å lage maten selv og velge økologisk, og vi kan velge å støtte lokale bønder som selger sine produkter i nærbutikken.

Det de aller fleste av oss sliter med, er manglende kunnskap hva vi spiser faktisk inneholder. Vet du for eksempel det brukes over 50 ulike navn for sukker i ingredienslister? Det er veldig fort gjort å falle av lasset i matindustriens verden. De bruker en hel rekke strategier for å få nettopp DEG, forbrukeren til å kjøpe MER av deres lettvinte, holdbare og uimotståelige produkter.

Spørsmålet du må stille deg er om alle de ulike produktene egentlig er bra for deg? Hjelper det kroppen din? Bygger det opp immunsystemet ditt?

Se på bildet under; Selv om Subways sandwicher kan se sunne ut, befinner det seg milevis med ukjente tilsetningsstoffer i kjøttet og sandwichbrødet deres.

Husk på at ulik mat sender ulike signaler til kroppen. Hvilke signaler tror du autolyzed yeast extract sender?

Sjekk ingredienslisten!

Still meg spørsmål! Jeg svarer fortløpende, både her og på epost :-)

Neste uke har jeg flere ledige kostholdskonsultasjoner, ta kontakt dersom du ønsker en kostholdsanalyse + tilrettelegging av DITT kosthold!

purehealthadvisor@gmail.com

#lifestyle #nutrition #training #food #eatingbehaviour #banana #disease #medicine #goals #motivation #coaching #meditation

3 views0 comments

Recent Posts

See All