top of page

Mandag og Kondisjonsøkt på mølla


God blåmandagskveld/natt eller helt vanlig mandag!

Bedre kondis sa du? En finfin og effektiv utholdenhetsøkt er 60/60 sekunders intervaller :-) Her jobber du i ett minutt, hopper av tredemølla ett minutt - og gjentar dette alt fra 6 til 12 til hvor mange ganger du vil. Jeg kjører normalt 10-12 drag. Du må beherske å hoppe på og av mølla uten å klomse så alt for mye. Hold deg fast når du hopper av/på.

Løp så raskt du klarer i ett minutt - men, ikke ta ut alt i starten, du skal klare å holde samme fart i alle dragene.

Varm godt opp og øk farten mot slutten av oppvarmingen...skru opp tempo og gi jernet!

Trapp ned med rolig jogg når jobben er gjort og gi deg selv et klapp på skuldra :-)

For dere som ikke er glad i å løpe på mølle er dette en form for kondisjonstrening der du ikke trenger å motivere deg så lenge av gangen, bare 1 minutt. Likevel, intensiteten er høyere når det står på.

Følelsen etterpå derimot - herlig!


1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page