Min Livsstilsreise

 

 

Hei, det er Grete Linn her! Så gøy at du har klikket deg inn på siden min. Håper at vi kan bli bedre kjent og at jeg kan få hjelpe deg på din livsstilreise. Jeg er en friskus og globetrotter fra nord-norge, som for tiden holder til på øya Bali i Indonesia. 

Pure Health Advisor er et lite firma som eies og drives av meg selv. Jeg har en bachelor i ernæring og er også utdannet personlig trener. Som du ser har jeg en stor interesse for trening, helse og ernæring og mitt mål er å hjelpe andre mennesker finne treningsglede og matglede. Rett og slett. Smart mat og smart trening er noe som går igjen i mitt helsebudskap. Kosthold og trening skal være ukomplisert og overkommelig for ALLE. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For min del var det året 2010 som endret mitt syn på helse: Jeg flyttet til Spania, på Costa Del Sol. Der studerte jeg ernæring i 3 år - i et land der maten står veldig sentralt. Jeg lærte så mye om kroppen og alle prosesser som hver dag må fungere for at vi skal kunne holde oss friske og raske. Jeg begynte å trene regelmessig, stå opp tidlig, spiste mer grønnsaker og fisk - ja, jeg la rett og slett om til et middelhavskosthold. Jeg ble ikke syk annenhver måned slik som før, og ble et mer postitivt menneske. Hver uke gjorde jeg små endringer - som hadde stor effekt. Alt på grunn av det jeg valgte å spise! Jeg innså at DETTE må flere få vite om! Alle de menneskene som sliter med overvekt, undervekt, spiseforstyrrelser og livsstilssykdommer - DEM skal jeg hjelpe. Jeg begynte å utvikle ulike strategier og så fort at hver og en er forskjellig når det kommer til spisevaner, kosthold, og hver og en responderer ulikt på endring av livsstil. Noen endrer seg raskt, mens andre trenger mer tid på seg. 

 

Jeg innså at mat og trening henger tett sammen. For å få resultater må begge deler være i boks. Jeg reiste videre, østover til Bali. Her sertifiserte jeg meg som Personlig Trener og fikk ny inspirasjon og kunnskap. På min livsstilsreise har jeg tilegnet meg nyttig egenerfaring, men også sett hvordan andre mennesker mistrives i sin egen kropp - nettopp på grunn av livsstilsrelaterte faktorer. Du fanges i en vond sirkel, med manglende overskudd, vondter og svekket immunforsvar. Ja, jeg vet at dette er en stor utfordring å komme seg ut av. Søker du hjelp blir denne prosessem mye lettere. Du innser at du er ikke alene, du trenger ikke skamme deg, og du trenger ikke fikse alt på en gang. 

 

Mennesker jeg i dag hjelper er helt vanlige mennesker akkurat slik som du og meg. Personene er ulike, men alle har sine kostholds- og treningsrelaterte utfordringer. Mange har totalendret livet sitt og lever nå med mindre smerter, mer energi og livsglede og kvalitet. For ikke å snakke om energi til å gjøre mer enn å ligge på sofaen etter jobb!

 

Jeg tilbyr web-basert livsstilsveiledning, personlig trening og kostholdsveiledning. Jeg er levende opptatt av at du skal lykkes med dine mål til en sunnere og friskere utgave. Derfor får alle mine kunder tett oppfølging med sine kostholds- og treningsrelaterte utfordringer.

 

Besøk bloggen min for å få et lite innblikk i min hverdag, og nyttig kunnskap.

Jeg skriver om kosthold, trening og helse, men også reisetips, motivasjon i en travel hverdag og enkle grep du kan gjøre for å trives bedre med deg selv!

Sosiale medier

For at jeg skal få muligheten til å hjelpe enda flere setter jeg utrolig stor pris på om dere liker facebooksiden min og gjerne deler innlegg dere synes er nyttige og interessante. Følg meg gjerne på Instagram også ved å klikke ikonet øverst til høyre på siden.

 

 

Grete-Linn